Autokaupoilla puhtaus kannattaa

Petri Lahtinen (AT Laakkonen)

Tampereen Autotalo Laakkosen vaihtoautojen myyntipäällikkö Petri Lahtinen tietää mistä puhuu. "Autokaupoille tultaessa auton puhtaudella ja yleisellä siisteydellä on merkitystä", Lahtinen toteaa.

Oikein pesty auto säilyttää jälleenmyyntiarvonsa, joten pesukulut ovat kannattava investointi tulevaisuuteen. "Puhtaus luo vahvan mielikuvan hyvin pidetystä ajoneuvosta. Myös maalipinnan todellinen kunto on helppo todeta, mikä on ostajalle tärkeää. Toki puhdas auto näyttää monta vuotta uudemmalta", Lahtinen jatkaa. Ennen autokaupoille lähtemistä kannattaa siis varmistaa, että auto on läpikäynyt kunnollisen konepesun ja vahauksen.

Yritysinfo

Veljekset Laakkonen Oy sekä Autotalo Laakkonen Oy muodostavat valtakunnallisen, monimerkkisen, asiakkaistaan ja henkilöstöstään laadukkaasti huolehtivan kokonaispalvelun tarjoavan autoliikeketjun, joka ulottuu Uudeltamaalta Kainuuseen. Konserni työllistää jo runsaat 1000 autoalan ammattilaista. Tampereen Autotalo Laakkoselta löytyy kaksi autonpesukonetta, jotka ovat myös asiakkaiden käytössä.

www.laakkonen.fi